Realisatie: Pastorie-stijl

Praktische

pracht

Bij dit gezin met 2 kinderen stond het praktische aspect voorop. Dit zie je vooral aan de keuze van keukentafel en stoelen.  Er werd zoveel mogelijk gestreefd naar een prachtig interieur zonder afbreuk te doen aan het functionele en het leefbare.

Dit zie je terug komen in de gekozenmaterialen en de opstelling van de zithoek: Een gezellige plek waar het ganse gezin 's avonds kan genieten van een fijn tv-moment.

Totaaladvies

Deckers Interieur heeft hierbij de plinten, het kleuradvies, de sierlijsten, het behang, de zonwering, de gordijnen en de meubels mogen verzorgen.

Warme pastorie

Wat begon als kleuradvies eindigde als totaaladvies. Onze interieuradviseur heeft hierbij de plinten, het kleuradvies, de sierlijsten, het behang, de zonwering, de gordijnen en de meubels mogen verzorgen.

Ik wil dit 

Een totaal interieur inrichten vereist een verscheidenheid aan producten, een uitgebreide kennis en een talent om deze met smaak te combineren

 

Dat vraagt om een ruime uitrusting en gespecialiseerde afdelingen.

 

Onze ervaren interieurstylist is full time op de baan en geeft u advies aan huis. Hij combineert voor u het ruime assortiment en de know how van onze 3 speciaalzaken tot een harmonieus geheel.

Ontdek alle foto's van deze realisatie

in onderstaand album