Realisatie: Tijdloos Strak

functioneel strak

Wij kregen de vraag voor de inrichting van een poolhouse/spa. Dit vonden we een mooie en leuke uitdaging. In samenspraak met de binnenhuisarchitect van de klant hebben wij rekening gehouden met alle wensen.

ALLE materialen zijn gekozen vanuit het idee dat ze nat kunnen worden. Dit zorgt voor een heerlijke beleving na de zwempartij. Onze klant kan perfect in zijn natte zwemoutfit over het tapijt lopen en zich zorgeloos laten neerploffen in zijn zetel.

unieke

gezelligheid

Rekening houdend met een mogelijk feest werd de zetel modulair opgebouwd zodat deze in 'no-time' herschikt of verplaatst kan worden.

 

In het loungegedeelte/home Cinema Center werd voor een zetel gekozen die in diepte verstelbaar is zodat deze geschikt is voor elke vorm van filmbeleving. Zeker het handgeknoopte tapijt op maat met zijdeaccenten is een echte eyecatcher.

Totaaladvies

Deckers Interieur heeft hierbij voor alle meubels, sierkussens, plaid en tapijten op maat gezorgd.

Ik wil dit 

Een totaal interieur inrichten vereist een verscheidenheid aan producten, een uitgebreide kennis en een talent om deze met smaak te combineren

 

Dat vraagt om een ruime uitrusting en gespecialiseerde afdelingen.

 

Onze ervaren interieurstylist is full time op de baan en geeft u advies aan huis. Hij combineert voor u het ruime assortiment en de know how van onze 3 speciaalzaken tot een harmonieus geheel.

Ontdek alle foto's van deze realisatie

in onderstaand album